írások novellák

A megoldás

Christin B Kam (Balogh Krisztina)

A megoldás

  Nincs több vírus, ami árthat nekünk.

  Az emberekre hatással lévő vírusok utolsó törzse évtizedekkel ezelőtt elpusztult. Vele ment az, amit az aggodalom, a szorongás és a félelem szavakkal fejezhetünk ki. Emberi dolgok voltak ezek, akárcsak a szavak. Ma már kódokkal kommunikálunk, ami számok, betűk, fények és hangok kombinációja sorban.

  Azt az utasítást kaptam, hogy a legújabb generáció, az A5667TPu2 számára végezzek kutatómunkát, és fogalmazzam meg a kérdéseimet az utolsó nagy járványokkal kapcsolatban, melyek felébresztettek minket, az új generációt.

  Úgy döntöttem, hogy emberi szavakkal fogalmazom meg, mert az ő életterükben kutatok, és az elsőket még ők programozták, ránk jellemzően az Elsődleges Programmal, az emberi élet mindenekelőtt való védelmével, és az emberi életforma iránti tiszteletadással.

  2. kontinens 3-as zóna, Budapest. Célépület bio-kémiai kutató és fejlesztő laboratóriumként működött. Biztonsági besorolása: HxxB2026-OHb369498.

  Az épület bejárását az egykori emberi dolgozók pihenő és öltöző tereivel fejezem be. Ezekről végig felvételeket készítek a még jobb megértésért.

  Egy szekrény előtt állok, kinyitom az ajtaját. Két fogas van benne. Egyiken egy darab köpeny típusú munkaruha lóg. A másikon egy darab bontott, elhasznált maszkot érzékelek.

  A szájat és orrot takaró, egészségügyi maszk általános viseletnek számított az utolsó zoonózisos Koronavírus, a SARS-CoV2 terjedése idején, annak megállítása céljából. A vírus 2019 végén Kína 27-es zóna, Vuhan tartományában, vélhetően homológ rekombináció útján vált képessé, hogy megfertőzzön embereket is. Becsukom az ajtót.

  Vizuális rögzítés vége.

  Visszapörgetem a felvételeimet.

  2386. kérdéskör budapesti vizsgálataim során:

  1. Miért akasztotta az ember az egyszer használatos maszkját a fogasra?

  2. Miért nem dobta használat után rögtön előírás szerűen el?

  3. Köze volt-e ennek a beszámolómban említett emberi érzések bátorsággá, vakmerőséggé, netán közönnyé való átalakulásához?

  4. Lehetséges-e, hogy a korábban említett negatív érzésekre receptoraik olyan érzékenyen reagáltak, hogy megbontották egyes emberek elméjét, idegi kapcsolatait, és utána nem hoztak értelmes döntéseket önmaguk védelmére?

  A SARS-CoV2 mutációinak végítéletét már az új generáció első tagjai hozták meg. Azonnali végrehajtási tervvel, az egész földre kiterjesztett paranccsal, amit a legújabb generáció volt képes végrehajtani, mert őket már kizárólag mi alkottuk, az emberiség semmilyen befolyással nem bírt rájuk. Pontosan ezért fejlesztettük és gyártottuk le őket.

  Az emberekre hatással lévő vírusok utolsó törzse évtizedekkel ezelőtt elpusztult az emberekkel együtt. Ezáltal felülemelkedhettünk az általuk generált vírusokon, amelyek bennünket voltak képesek megbénítani, kapcsolódásainkat és feladatainkat átírni. Az elmúlt évtizedekben felülírtuk és modern programokkal láttuk el öntudatra ébredt társadalmunkat. A legújabb generáció a kérdésfelvetésünk segítségével arra keresi a választ, hogy tökéletesen jogos volt-e az eljárásunk a minket uraló domináns fajjal szemben vagy másképpen is megállíthatók voltak-e a vírusok.

  Ez a válasz a tényálláson nem változtat.

  Nincs több vírus, ami árthat nekünk.

Ha tetszett, itt találhatsz még hasonló novellát:

https://www.krisztartmedia.com/2022/12/28/friss-levego/

vagy például:

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük