Ha rám keresel, ezt biztosan megtalálod rólam:

Bemutatkozás: Balogh Krisztina három kötetes író, költő, festőművész, a KrisztArtMedia megálmodója vagyok.

Mentorként:

  1. Első könyvüket írókat segítek a KAM Írói Mentor Program és Konzultáció berkein belül.
  2. Festészeti alkotásban nyújtok segítséget.

Kereshetsz tartalmakat tőlem így is: #krisztartmedia

Elérhetőség: krisztartmedia10@gmail.com

Ki vagyok én, és miért éri meg rám figyelned?

Balogh Kriszta vagyok, író, festőművész és alkotókat, írókat segítő mentor. A KrisztArtMedia megálmodója és alapítója, három kötetes író, költő.

A misszióm az, hogy te is megírd a könyved.

Olyan írónak és szakértő, ügyfélszerző könyv íróknak segítek, akiknek akad egy jegyzet a párnájuk alatt, hiszen ők azok, akiknek minden készen áll, hogy egy saját könyvvel büszkélkedjenek, és eljuttassák a mondanivalójukat másokhoz. És azoknak is tudok segíteni, akiknek kész egy kéziratuk, de nem tudják, hogyan lesz ebből könyv, és olyan íróknak, akiknek jelent már meg könyvük, és úgy érzik, nem voltak sikeresek vele.

Neked melyik az a történeted, könyvötleted, amivel este fekszel és reggel ébredsz?

Hogy lásd, nem a levegőbe beszélek: Számtalan antológiában, irodalmi folyóiratban és magazinban szerepeltek a munkáim, magam is részt vettem több kiadvány életre hívásában. Az írás alapvetéseiről tanultam többek között Jókai Anna írótól és dr Czine Mihály irodalomtörténész professzortól. Újságírási ismereteket és gyakorlatot szereztem a Veszprémi Napló, és a siófoki székhelyű Hazánk Irodalmi Folyóirat szerkesztőségeknél , Dolgoztam a Délibáb Irodalmi és Kulturális folyóiratnál, és több irodalmi egyesület és baráti kör munkáját színesítettem.

Napjainkban mesés színezőkönyvem írott és képi anyagát javítom, valamint a Pengék hűsége munkacímet viselő heroikus fantasy regényemet írom. Irodalmi antológiai megjelenéseim rendszeresek.

Ezen felül kiadványokban foglalom össze, hogy milyen alapvető írói módszereket és eszközöket vehetünk a kezünkbe, amelyek segíthetnek, hogy a gondolatunk és a szakértelmünk könyvvé váljon.

Külön veszem a regényírástól az ügyfélszerző és a szakértő könyvírást,

Te is láthatod, hogy tapasztalataim felbecsülhetetlen értékűek.

“A kreativitás a valóságból ébred, és a valóságba tér vissza. Ez a fejlődés mozgatórugója.”

(Cristin B. Kam: Horror herót)

Miben lehetek a szolgálatodra?

Az Első Könyves KAM VIP Mentor és Konzultációs Program berkeiben elsősorban első szakértő könyvüket írókat és különböző zsánerben alkotó regényírókat segítek abban a folyamatban amelyben tényleg megszületik az a könyv.

Ha érdekel, hogy tudnék-e neked is segíteni, akkor írj nekem egy email üzenetet, hogy megvizsgáljuk a te ötletedet, kihívásodat az írással kapcsolatban!

Email: krisztartmedia10@gmail.com

Amennyiben szakkönyvedet író vállalkozóként veszel részt a tréningemen, akkor segítek neked rátalálni a saját hangodra, amely szinte viszi a kezed előre a papíron vagy a billentyűzeten, hogy a lehető legkomolyabb előrelépésben legyen részed a könyved által.

Megszabadulhatsz a helytelen, száraz írásmódtól, ami meglehet, hogy elfogadott a szakmádban, de az érdeklődő ügyfeleidnek teljesen másra van szükségük, hogy felcsigázd őket. Úgy érzed, hogy olvashatatlan, amit írsz, és ezért nem lenne, aki elolvasná a könyved? A program során elmúlik az írásodat megkérdőjelező elutasítás.

Az Első Könyves KAM VIP Mentor és Konzultációs Program-on végighaladva az egyéni kihívásaidra, elakadásaidra reflektálunk, képességeidet, erősségeidet keressük meg az írásban. Játékos, gyakorlatias feladatokat veszünk kreatív írás területéről. Megnézzük, hogyan építsd fel a műved és mire figyelj közben. Azt is, hogy milyen írói stratégiát kövess ahhoz, hogy élvezetesen megírt könyveddel az olvasóidat egy olyan emelkedett, egyedülálló érzelmi állapotban taníthasd, illetve mutathasd meg nekik, amit szeretnél, hogy nyitottan érdeklődjenek irántad és a munkád iránt. Neked tehát nem csupán meg kell írnod ezt a szakkönyvet, és beleraknod a legjobb tudásod, hanem igenis fel kell skáláznod a lehető legmagasabb szintre. Egyenesen az olvasóid szívét kell a két tenyeredbe venned és megmelengetned.

A szakmai könyv, amit így írsz meg, maximális eredményeket hozhat számodra az ügyfélszerzésben és a kapcsolatépítésben, bejuttathat nehezen elérhető helyekre, miközben szakterületeden kiemelkedő szakértővé válsz.

Felkészültél?

Email: krisztartmedia10@gmail.com

“Olyasmi foglalkozás az írás, mint a játék, a gyermek komolyan veszi, és bár semmi lényeges nem függ attól, amit nagy gonddal végez, afelől, hogy csak játék, még csakugyan elfárad bele.”

(Szabó Magda)

Támogató közösségeimben érzékeny alkotókat, írókat és olvasókat hozok össze, illetve írók adjuk körbe tapasztalatainkat egyfajta egyedi módon egymásnak, gyakorlottabb írók a kevésbé tapasztaltaknak, legyen szó írásról, írói életmódról, életvitelről, stratégiákról, értő olvasásról, tudatos írásról, regény, novella, mese vagy szakkönyv írásról, könyvmarketingről. Tehát gyakorlatilag a könyvötlet megszületésétől, az érdeklődő szerzésen és íráson át a könyvkiadásig beszélgetünk, írunk, videózunk, csoportos meetingeket tartunk és játszva gyakorlunk.

Támogató Facebook csoport íróknak és olvasóknak:

https://www.facebook.com/groups/2479248198785314

KAM VIP Könyves Csoport – A rendhagyó író-olvasó találkozó

Támogató facebook Csoport csak íróknak és írni vágyóknak:

https://www.facebook.com/groups/1074731392954181

KAM VIP Írós Csoport

Szeretettel várlak téged is:

Balogh Kriszta